Travellerspointin Travel Blogit

Hyvästit eteläsaarelle

rain 17 °C

Queenstownin pölyt pyyhittiin jaloistamme viime perjantaina ja suunnattiin nollaamaan ajatukset Clenorchyyn parin suomalaisen maailmankansalaisen, Irenen ja Tomin luokse. Glenorchyn seudulla on kuvattu useampikin LOTR- kohtaus, ja koko kylä on kuin Keski-maasta repäisty! Erittäin rentouttava "mökkiviikonloppu" oli, grillattiin ja juotiin taas liikaa. ;)
k_nni.jpg
porukka.jpg

Sieltä aloitettiin matkamme kohti länsirannikkoa. Ensimmäisen ajopäivän sää oli täydellinen, aurinkoa ja lämpöä yli kakskyt astetta. Maanantaina oli sisarusten tarkoitus mennä helikopterilennolle Franz Josef-jäätikölle, mutta seuraavan aamun paska keli esti kaikenlaisen lentelyn, joten väliin jäi sekin keikka sitten.

Tämäkin kuva on juuri ennen pilvien saapumista. Ensi kosketus meren kuohuihin Uuden-Seelannin eteläsaaren länsirannikolla. Tosin ei taida edes merta näkyä. Itselaukaisin on silti kiva juttu. :)
kaide.jpg

Yksi päivä sateessa matkattuamme aurinko alkoi pilkahdella jälleen ja mieliala kohosi. Kamerankin viitsi ottaa esiin ilman kuolettavia (siis kameralle) kohtauksia pisaroiden kanssa. Jotain hemmetin pannukakkukiviä tuossa välillä oli, jee.
kivill_.jpg

Kun saavutettiin tämän matkapätkän määränpää, Nelson, oli vielä kiva ilmakin. Löydettiin hostelli rannalta ja päätettiin seuraavana päivänä viettää päivä laiskotellen hiekalla. Eipä makoiltu. Satoi kaatamalla koko päivän. Argh. Pakattiin laukut lentoa varten ja käytiinmeksikolaisessa ravintolassa syömässä. Huomenna aamulla erkanee siis tiet Harrin kanssa, Harri saa pitää uskollisen Ziggyn (siis se auto) ja me lennetään Aucklandiin, josta otetaan campervani loppuajaksi.

Lähettäjä Cinttu 20:05 Arkistoitu paikkaan New Zealand

Sisällysluettelo

Kommentteja

Ai saa pitaa? esitat vissiin kilttia ku unohdit mainita etta maksan siita pitkan pennin =)

Ja pictionary on kiva peli ku molemmissa joukkueissa on henkilo joka riittavan humalatason saavutettuaan kertoo (huutaa) kaiken mita mieleen tulee (nimia mainitsematta)

tältä Harri.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint