Travellerspointin Travel Blogit

Jää hyvästi, kiwi-maa.

sunny 19 °C

Näin se loppuu, jälleen yksi aikakausi, ah, niin kiireisessä maailmassa ;).
Duunit vuorella tuntuu todella kaukaisilta. Talvi meni ohitse järjettömän nopeasti, kun oli oike(it)a talo ja elämä, eikä vain siirtymista hostellista toiseen. Vain viisi vuotta sitten olimme täällä päin maailmaa ekan kerran ja silloin tuntui ettei ikinä tänne pääse takaisin. Kuinka väärässä olimmekaan. Viisi vuotta on yllättävän lyhyt aika kun sitä miettii taaksepäin. Ei se kyllä hirveän pitkältä kuulosta kun etenpäinkin mennään. Itseasiassa jos asiaa ajattelee, 5x5:den vuoden päästä mekin voidaan jo alkaa katselemaan eläkeasuntoa Espanjasta :D.

Bongoilu siis jatkui, Harri pölähti pohjoissaarelle ja Ziggy ja Bongo tapasivat! Pohjoissaarella on oikein kauniita rantoja, mutta kun on vaan niin pirun kylmä koko ajan!! Keskikesällä varmaan sit tarkenee, mut ei meikäläiset ainakaan pysty hihattomissa ja varvassandaaleissa koko päivää hiihtämään niinkuin paikalliset tekee.
Ziggy___Bongo.jpg

Hahei.jpg
Tässäpä muuten teille pikku leffafriikeille pienoinen kyssäri. Missä elokuvassa kyseinen ranta ja luola esiintyvät? Itsehän emme ole myöskään kys. elokuvaa nähneet, mutta jos olette sattuneet katsomaan telkkaa tarpeeksi kiinteästi joskus viime vuonna, olette voinut nähdä tämän paikan trailerissa. Vastaus seuraa.
Cathedral_Cove.jpg

Jälleen kerran jättimäisen paketin kotiin lähetettyämme pakkasimme aivan liian painavat rinkkamme ja jätimme Uuden-Seelannin taaksemme.

Mitä kuuluu Sydney!?! Long time, no see! :)
Sydneyssä ohjelmaan kuului vanhojen tuttujen paikkojen katsastusta ja yleistä hengailua = meidän tapauksessa nukkumista...
Hienoltahan tuo näytti, eikä ollut mitään paineita kiertää koko kaupunkia jalat verillä, vain helpoimmat reitit ja hauskimmat paikat.
rocky.jpgSydney.jpg

Lähettäjä Cinttu 10:42 Arkistoitu paikkaan New Zealand

Sisällysluettelo

Kommentteja

Ziggy paatti jaada kotiin.

Ja se koti on Oamaru, pienien samanvaristen kavereiden kanssa. Mutta kaikki joita han kyyditsi valittamatta ja aina jaksaen, Sini, JP, Gabriela ja muut, muistakaa hanta lammolla kuten mina.

tältä Harri.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint