Travellerspointin Travel Blogit

Ningaloo mielessäin.

sunny 27 °C

Länsi-Australian pääkaupunkiin Perthiin (olemmeko muistaneet kertoa, että se on maailman eristynein pääkaupunki?) saavuttuamme tarkoituksena oli hankkia iso kasa leirintä- ja rantavarusteita. Sattuipa kuitenkin niin, että oli sunnuntai-iltapäivä, joten koko kaupunki oli jo kiinni. Noh, aikaisin nukkumaan ja aamulla ajoissa hommiin.
Nouda auto, osta uimashortsit, muista lierihattu, mites retkituolit, entä myrskylyhty?, ainiin aurinkorasva, saanko uudet fläbärit, haa ruokaakin tarvittais...

Kaiken tämän jälkeen pääsimme liikkeelle puoli kuusi maanantai-iltana. Pari päivää teräsperseet ajelivat pohjoista kohti ja vihdoin saavutettiin Ningaloo-riutta! Kolme päivää Cape Rangen kansallispuiston alueella leireillen ja snorklaillen aloitti totaalisen rentoutumisen aikamoisen hyvin.
Tässä vain yksi kuva joka kertoo kaiken.

kengu_bitsill_.jpg

Nyt meneillään pakollinen varikkopysähdys Exmouthin kaupungissa. Sukeltamaan ollaan menossa tänään ja takaisin villiin luontoon huomenna.

Ai niin, onhan meillä puhelinnumerokin tänne ausseihin: +61 40 9695 379
Kuuluu täällä kaupungissa, ja noin kymmenen kilometriä kaupungista pois, mutta sittenkun olemme rannalla olemme kunnolla rannalla, eikä meitä pääse tekstarein häiritsemään. ;)

Vastaus edellisen kirjoituksen kysymykseen: Narnian tarinat; Prinssi Kaspian.

Lähettäjä Cinttu 10:45 Arkistoitu paikkaan Australia

Sisällysluettelo

Kommentteja

joo täällä (23.11)on semmonen myrsky nimeltään lumimyrsky joka on aika kaamea. ei tuolla jossain vaiheessa edes näe eteensä.

tältä NaPiMa

Heippa matkaajat!!
Miskan kanssa ajateltiin jotta koskahan ois ne kotiintulojaiset teitilla????
t:Kirsi from tuikku nykyisin tikkis eli jyskala

tältä suppokutjo

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint