Travellerspointin Travel Blogit

Saarelta saarelle hop-hop.

semi-overcast 30 °C

Joulukuu onkin siis mennyt Indonesiassa hyppelehtien.
Perama-island.jpg
Ollaan liikuttu bussilla, veneellä, lentokoneella, jalan.
Pikkusaarilekottelujen jälkeen lähettiin kolmen päivän laivareissulle jossa käristettiin nahkaa (jotta olisi edes vähän rusketusrajoja teile näyttää) ja snorklattiin paljon. Matkalla pysähdyttin Komodon saarella, jossa asustelee ne isot liskot joita näytetään kaikissa luontodokumenteissa.
Komodo_dragon.jpg

Floresin saari oli saari jolla jäätin pois laivan kyydistä. Kolmen päivän sukellusputki alkoi, ja millainen putki olikaan! Komodon kansallispuiston vedet on maailman parhaimpia. Nähty on nyt kuulkaa niin paljon että teillä tukka tutisee kun kuulette.

Joulu meni ohitse kulahtaneessa hotellissa pelaillen korttia ja odotellen ajan kulumista. Nyt nautimme viiden tähden luksuksesta Jakartassa, Indonesian pääkaupungissa. Hädin tuskin poistuttiin huoneesta, on niin mukava kun on taas kuuma vesi suihkussa ja telkkari! ;)

Ensi yönä lennämme Kuala Lumpuriin, Malesiaan, jossa vietämmekin uuden vuoden. Kuala Lumpur on aasialaisittain pieni kaupunki, VAIN 1,5 miljoonaa asukasta, joten toivottavasti vuoden vaihde sujuu rauhallisesti.

Lähettäjä Cinttu 19:18 Arkistoitu paikkaan Indonesia

Sisällysluettelo

Ole ensimmäinen kommentoija

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint