Travellerspointin Travel Blogit

Sadekausiko? Eheei, kuiva kausi!

sunny 30 °C

Henkinen tylsistyminen matkailua kohtaan on aiheuttanut tämän kirjallisen kuivan kauden blogiimme. Totesimme jo ennen joulua että kymmenen kuukautta näyttäisi olevan se maaginen raja jolloin vielä jaksaa olla kiinnostunut seikkailemaan pikkukylissä ja etsimään paikkoja joita massaturismin kylmä koura ei ole vielä varjostanut. Jakartan viiden tähden hotelli tarjosi paljon kaivatun luxus-pläjäyksen hieman ankean joulun jälkeen. Kuala Lumpur oli mukavasti kuhiseva aasialainen miljoonakaupunki, joka kuitenkin oli turvallinen, siisti ja nähtävyyksien ihailun pystyi hoitamaan enimmäkseen apostolin kyydillä. Uuden vuoden ilotulitukset olivat mahtavat, ja tunnelmaa Itsenäisyysaukiolla pystyi kauhomaan isolla lusikalla.:)
jakarta_sunset.jpgKLNY.jpg

Nyt olemme tyytyväisenä makailleet kuusi päivää kuuluisan Phuketin rannoilla, nauttien palvelujen ylitarjonnasta ja asioiden helppoudesta. Sukellukset täällä olivat hienoinen pettymys, mutta verrattuna Komodon kirkkaisiin vesiin ja mahtavaan lajitarjontaan todennäköisesti mikä tahansa paikka olisi tylsä. Huomenna hyppäämme bussiin ja pois kyydistä jäämme vasta Hua Hinissä, toisessa skandinaavien kansoittamassa rantaresorttikaupungissa, jossa JP:n isä on viettämässä pitkähköä talvilomaa.
Karon_beach.jpg

Kulinaristinen kyllästyminen indonesialaiseen ruokaan oli megalomaaninen, thaimaalainen ruokavalio onneksi virkisti makunystyrämme tuoreilla mauillaan. Valkoiseen riisiin koskemme vain pitkällä tikulla tämän jälkeen (heh heh, huomasiko kukaan viittausta syömäpuikkoihin?). Kotona kokkaus on tämän jälkeen IN, ulkona syöminen (siis kirjaimellisesti ulkona!) on kärsinyt aikamoisen inflaation, joten kotiruokaillallisia tervetulotoivotuksiksi, kiitos :D.

:D:D:D:D Ruisleipä TJ: 12 aamua!! :D:D:D:D

Lähettäjä Cinttu 21:20 Arkistoitu paikkaan Thailand

Sisällysluettelo

Kommentteja

Ihku-ihanata-nata!
Ihan mahan pohjasta kouraisi, kun tuon uutisen kuulin! :) Ootte täällä ja sitten saa oikeesti jutella ja halata! Ikävä tässä on jo ollukkii!

tältä tama-heli

Mamma lupaa hankkia Björnin limppua tuoreena odottamaan kotiinpaluupäivänä!

tältä äiskä

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint