Travellerspointin Travel Blogit

Matkan loppu, normaalin elämän alku.

Kaikki väliaikanen loppuu joskus. Elämä se vain jatkuu.

sunny

Viimeinen viikko Thaimaassa meni leppoisasti Hua Hinissä pyörien, vatsatauti vain hieman rokotti jaksamista.
Mopot vuokrattiin ja pöristeltiin taas niin maan pirusti.
portaat.jpg
thaikkuveneet.jpg

Enimmäkseen aika meni työn- ja asunnon haussa. Se kun on nykyään niin helppoa jopa maailman toiselta puolelta. Pari hiiren klikkausta ja homma hoituu. Noh, kyllä siinä muutama (vähättelyä!) tekstiviestikin tarvittiin! :)
Mieli oli kyllä valitettavasti jo Suomessa. Ei hirveästi jaksanut enää kiinnostua vieraan kulttuurin tavoista ja pienetkin vastoinkäymiset otettiin vastaan tyylillä "Suomessa tämmöistä ei voisi edes tapahtua! PYH!"
Bangkokin ostoskeskukset olivat kyllä erittäin yltäkylläisiä, ja rahaa kului, mutta onneksi euroiksi muutettuna ei sitten kuitenkaan ihan hirveästi. Laukut pakattiin jännityksellä, sillä Finnairin ylipainomaksu turistiluokassa on niinkin messevä kuin 30€/kilo! Kyllä siinä lomamatkaajan niskakarvat pörhentyvät, kun jo lähtiessä on laukku painanut jo lähelle painorajaa, 20 kg. Koitappa siinä sitten saada käsimatkatavaroihin mahtumaan kaikki krääsä ja rantavaatteet.

Nyt olemme siis jo neljättä päivää rauhaisassa Suomessa, nauttien tuoreesta lumesta ja maukkaasta ruuasta. Näin jälkeenpäin kun ajattelee thaimaalaisesta ravintolasta ostamaansa kanaleikettä perunamuussilla, niin ihmettelee kuinka se muusi maistui niin hyvälle. Kyllähän se maistuu, kun ei ole vuoteen saanut "oikeata" muussia sipattikastikkeen kera. ;)

Tuhansia kilometrejä (oikeastaan kymmeniä tuhansia) matkustettiin ja tuhansia euroja (nekin pyörähtää aika isoille luvuille) kulutettiin, mutta kyllä se oli sen arvoista. Tälläinen matka on lähes kaikkien unelmissa ja me teimme sen! Suosittelen kaikille joilla vain on mahdollisuus. Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja lopettakaa tekosyiden keksiminen! Matka-ajaksi tosin ehdottaisin hieman lyhyempää, esim. 6-9 kk. Vuosi on pitkä aika olla maailmalla ilman mitään pysyvää muutakuin rinkkasi. Onneksi vuosi tuntuu paljon lyhyemmältä nyt, kun näkee ystäviä ja sukulaisia ja huomaa että kaikki onkin lähes ennallaan. Jekkukin oli ihan samanlainen höpsö, vähän paksumpi vain.:D

Lähettäjä Cinttu 3:28 Arkistoitu paikkaan Thailand

Sisällysluettelo

Ole ensimmäinen kommentoija

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint