Travellerspointin Travel Blogit

Hajotkaa loskaan! :P

...mulla on kotiasiat kunnossa ja matkailu kiinnostaa!!

rain -1 °C
View Ympäri mennään. on Cinttu's travel map.

Tänään alkoi aamu Kummeli-sitaateilla. Aamupalalla meijän kanssa hiippaili muutama hyvin vähäpuh(k?)einen herrashenkilö, joten jouduttiin siis horisemaan keskenämme. KÄNÄDÄ!

Oooh, tosiaan ollaan oltu taas niin paljon liikkeessä ettei ole ehtinyt kirjottaa. Tai oikeestaan ollaan nukuttu liikaa jotta olis ehtiny. Ilmeisesti jetlagin viimeset rippeet täytyy nukku pois kymmenen tunnin yöunilla. Ollaan kyllä aina etsitty sellanen yöpaikka että on netti, mut kommunikaatio on rajottunu varttitunnin meseyhteyteen..:)

Tuolla jenkkilän puolella tosiaan päädyttiin Buffaloon, NHL-joukkue Sabresin kotikaupunkiin. Kaupunki itsessään on tunnettu vanhasta arkkitehtuuristaan, joka ei meitä paljoakaan kiinnosta, joten mehän suunnataan ekana jäähallille! Sabresin fanikaupassa shoppaillessamme kysäistään, josko olis mahdollista nähdä harjoituksia. Käy ilmi että seuraavana aamuna on yleisölle vapaa pääsy katsomaan harjoituksia! Sunnitelmissa oli lähteä aamulla ekana Niagaran putouksille, mut sitä siirretään! Buffalossa sentään pelaa Teppo Numminen, Tampereen oma poika! <3 Nii ja Lydmanin Toni... ei löytyny Tepon paitaa...Buffalo_ja..ara_007.jpg

Noh, mitäs nyt, Niagaran putouksia sentään ei voida missata, ja kello on vasta yksi iltapäivällä... Lounasta nassuun ja menoks! Niagaran putouksille on Buffalosta vain alle puolen tunnin ajomatka, joten me ehdittiin hyvin vielä valoisan aikaan paikalle. Pakkasta oli noin pari astetta, joten kaikki se vesi jonka me luultiin kastelevan meidät litimäriksi, tuli maahan rakeiden tyyppisenä sateena. Ihmisiä näkyi noin kymmenen joista puolet töissä siellä. Buffalo_ja..ara_019.jpg
Onhan noi aika isot. Kuulemma ovat hienommat Kanadan puolelta... pitänee käydä sielläkin..

Seuraavana aamuna haukkana jäähallille. Ennen meitä siellä oli jo kuusi fania valmiina parhailla paikoilla. Mukavalta järjestyksenvalvoja-sedältä saatiin kuulla että vaikka Teppo on nyt loukkaantuneena (sydänvaiva), hän saattaa silti joskus treenata joukkueen kanssa. Mutta Teppoa ei näkynyt, mut kaikki muut kyllä. Jugi oli erityisen innostunu Ryan Milleristä. :) Löysin sentään Ison Tepon ;)!
min__ja_Teppo.jpg

Lähettäjä Cinttu 9:42 Arkistoitu paikkaan USA Kommentteja (1)

Pizzaa aamuviideltä?

Eli kuinka suhtautua jetlagiin?

overcast 5 °C

On siis aamu, me herättiin noin 45 minuuttia sitten. Eli puoli viideltä. Se on paljon myöhempään kuin eilen, kolmen maissa :/. Onhan tässä hyvänä puolena se että ehdin kirjoittamaan.

Eilen me ajettiin yli 400 km, yritettiin vältellä tietulleja ja päädyttiin ihan mielettömän pienille pikkuteille. Oli ne sentään päällystettyjä. Voisi sanoa että eksyttiinkin, mut kun täällä nää tiet on merkitty numerolla ja ilmansuunnalla, pysyttiin suunnilleen reitillä ilman karttaakin. Joka olikin sitten pakko ostaa, kun ei alkanut suunniteltuja paikkakuntia näkymään. Ihan hyvä päätös. ;)

Oli siitä kiertelystä jotain huviakin, törmättiin (ei kirjaimellisesti) maailman suurimpaan betonisiltaan, keskellä Pennsylvanialaista maaseutua! Se oli aika vaikuttava näky kukkuloitten keskeltä ilmestyessään, me suorastaan säikähdettiin!

Nyt kello on jo kohta kuusi, ja silmä kirkkaana täällä katsellaan urheilua telkkarista. Onneksi tämä maa ei koskaan nuku, joten on meillekkin tekemistä kun valvotaan. Ja motellin tärkein ominaisuus onkin ilmainen langaton laajakaista-yhteys. ;D Illalla Käytiin hakemassa Dominos'ista pizzaa ja kanansiipiä. Voi luoja kun nukutti hyvin kaheksan aikaan illalla kun oli maha täynnä!! Suihku ja ZZZzzzZZZZ!

Kohta lähdetään jatkamaan pohjoista kohti, ja meitä vähän jännittää onko siellä vihdoin lunta. Tuolla "vuorilla" oli tienvarsilla lumikasoja ja ojissa näkyy epämääräisiä lumea kaukaisesti muistuttavia sohjoklimppejä. Keskilännessä oli eilen kauheita lumimyrskyjä ja siellä oli satanu yli 30 senttimetriä lunta yhdessä päivässä! Jännittää enimmäkseen sen takia että me tuota autoamme (valkoinen Huyndai Elantra) varatessa sanottiin kyllä että lähdetään Kanadan puolelle ja ehkä vuorillekkin ja suomesta sanottiin että siinä pitäisi olla "jokasään renkaat". Tarkottaako tuo sitten kitkarenkaita vai mitä, mut nastoja noissa ei kyl ainakaan ole!

Lähettäjä Cinttu 5:06 Arkistoitu paikkaan USA Kommentteja (2)

Eka päivä.

Miten kauan ihminen pysyy ajokunnossa?

overcast 10 °C
View Ympäri mennään. on Cinttu's travel map.

Herätys viideltä, junaan. Ei junassa tietenkään nukuta, pyh. Matkajännitys iski mielenkiintoisessa paikassa... K-junassa matkalla Tikkurilasta Keravalle, Rekolan kohdalla. HUMPS!

Lennolla oli suhteellisen mukavaa, me istuttiin kahdestaan neljällä keskipaikalla, joten pystyttiin käymään poikittain ja sivuttain ja vaikka mitenpäin. Safkatkin oli yllättävän hyvät, ei vaan ihan riittäny 8,5+ tunniksi pitämään nälkää loitolla.

Siinä vaiheessa kun saatiin vuokra-auto alle ja ajettiin ulos lentokentältä, alkoi todellisuus. Juma. Paljonko näitä autoja ja ihmisiä täällä on!??! Ja newyorkerit ei sitten muuten käytä vilkkua paljoakaan... Selvittiin kuitenkin vain yhdellä eksymisellä ennalta katsottuun määränpäähän. Ja sekin eksyminen johtui tietyön aiheuttamista liikennejärjestelyistä :D

Pine Brookissa, New Jerseyssä motellin lähin pikaruokala oli tietenkin kaikkien ystävä McDonald's. Ehkä muistattekin ylimaallisen inhoni kyseistä lafkaa kohtaan... eli eikun etsimään jotain muuta. Pienen elvyttävän kävelyn jälkeen löytyi Wendy's. Oikein hyvät tupla- ja tripla-hampurilaiset pussissa nopeasti hilpasemme takaisin huoneeseen ja tästä alkaa KOOMA! Kohta 23 tuntia valvoneina jättileveä motellisänky huhuilee kutsuvasti, vaikka telsusta tuleekin suorana NHL:llää, ja Selänteen Teukkakin vielä olisi jäällä. :P

Nyt on aikaa noin kaksitoista tuntia nukkua, ja vielä ehtii aamupalalle... täytyy varmaan laittaa herätys, ettei jää syömättä :DD
zZZzzzZzzZZZz.

Lähettäjä Cinttu 20:59 Arkistoitu paikkaan USA Kommentteja (1)

Nyt tutisee!

overcast -12 °C

18 tuntia, 5minuuttia!

Jaiks! Kävin kylällä hoitamassa asioita, pakkasin kaikki tavarat valmiiksi aamuksi, saunoin tunnin, aivot seisoo, ei osaa ajatella enää mitään. ... ... ...

Aamulla lähden kuuden junalla kohti Keravaa, jossa sulhoni minua odottelee. Siinä vaiheessa alkaa puhelinkin ehkä soimaan, kaikki (siis muutamat) ovat sanoneet soittavansa juuri ennen lentoa.

Lähettäjä Cinttu 20:12 Arkistoitu paikkaan Finland Kommentteja (0)

Talven ihmemaa

Lumentulo ei ehkä koskaan lakkaa??

snow -2 °C
View Suomessa kimpoilua. on Cinttu's travel map.

2 päivää, 2 tuntia ja 50 minuuttia.

Tulihan se talvikin viimein sieltä! Eilen rakennettiin komeita lumiukkoja ympäri pihoja, ja tuhottiin niistä suurin osa, jotkut olivat vain itsetuhoisia ;D.
Oli kivaa leikkiä lumessa taas pitkästä aikaa. Olikin aika surkeaa ajatella, että vasta Kanadasta löytää senverran lunta että pääsee ukkoja tekemään.

Tämän päivän ohjelmassa on pyykin pesua (verkkarit pitää vielä pestä... en voinut luovuttaa niitä aikaisemmin!), rinkan purku ja pakkaus vielä kerran, ja osoitteenmuutoksia erinäisille tahoille. Ja mitä kaikkea sitä nyt vielä pitikään tehdä... :/

Lähettäjä Cinttu 11:24 Arkistoitu paikkaan Finland Kommentteja (0)

(Merkinnät 36 - 40, kokonaismäärä 46 ) « Sivu .. 3 4 5 6 7 [8] 9 10 »